Foto bij uw dossier

vrouwman

Graag willen we uw medewerking vragen bij het toevoegen van uw foto aan uw elektronisch medisch dossier van de huisartsenpraktijk.

De herkenbaarheid van uw dossier voor alle medewerkers wordt hierdoor vergroot.

Met de toename van het aantal medewerkers (artsen, assistentes en praktijkverpleegkundige) is er regelmatig behoefte aan onderling overleg. Hierbij is het prettig als iedereen het juiste gezicht voor de geest heeft bij het juiste dossier.

We hopen dit te bereiken door gebruik te gaan maken van de nieuwe functionaliteit van ons elektronisch patiëntendossier: het toevoegen van uw foto.

Om deze toe te voegen hoeft u ons slechts een digitale foto van uzelf te Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Vermeldt daarbij in de mail uw naam en geboortedatum.

Het hoeft beslist geen pasfoto te zijn; elke foto waarop u herkenbaar bent is goed. De aangeleverde foto hoeft ook niet passend te zijn; we kunnen deze eenvoudig zelf  'bijsnijden' tot het juiste formaat.

Ook één foto met meerdere gezinsleden is geschikt indien de afzonderlijke personen goed zichtbaar zijn.

U kunt uw digitale foto mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.